Eijsink in de Leisure, ontdek onze oplossingen Bekijk de video
Oplossingen met
eijsink & Leisure
Maximale beleving en plezier: alles voor de optimale beleving van je leisure gasten.

Jouw vakantiepark, museum of dierentuin

In de leisure draait het om het vertellen van de juiste verhalen. Verhalen die voor een optimale beleving zorgen. Plezier. Verwondering. Soms een stuk educatie. Met de juiste automatiseringsbasis in jouw onderneming kun je die beleving ondersteunen. In een museum wil je bijvoorbeeld dat klanten terecht kunnen met hun museumkaart, of een lokaal abonnement. In een attractiepark wil je dat het scannen van een toegangskaartje voor klanten automatisch de tourniquet aanstuurt, zodat iedereen gemakkelijk naar binnen kan lopen. Op de camping wil je wachtrijen bij de snackbar op het park vermijden door de inzet van selfservice kiosken. En in een dierentuin wil je misschien dat gasten zelf hun luncharrangement al vooraf online kunnen bestellen, waarna ze dit via hun smartphone laten scannen bij het afhalen van hun maaltijd in je restaurant!

Eijsink Leisure

Leisure automatisering

De leisurebranche speelt een hoofdrol in veel van onze mooiste herinneringen. Dat wordt mogelijk gemaakt door keihard werkende ondernemers met passie. Mensen zoals jij. Zo'n drive begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt Eijsink totaaloplossingen op maat. Full service. With pleasure!

 • Altijd dé oplossing voor jouw leisure-onderneming
 • (Online) ticketing, inclusief aansluiting tourniquet
 • Slimme kassa's voor zowel horeca- als retailuitingen
 • 24/7 de beste service én gastenbeleving
Wat biedt Leisure jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq POS

Slim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform van de toekomst. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa. Jij kiest zelf welke modules - de booq Bricks - bij je passen.

 • Any place, any device
 • Mobiele flexibiliteit
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Méér dan alleen de ideale kassa
Ontdek booq POS
booq Personeelsplanner

Met booq Personeelsplanner is je personeelsplanning voortaan zó geregeld. Je kunt plannen op basis van loonkosten, contracturen en diverse soorten budgetten - zo zie je meteen hoe goed de huidige planning hierop aansluit. De booq Personeelsplanner is de meest complete én gebruiksvriendelijke planner op de markt!

 • Efficiënt plannen o.b.v. budgetten en tendensen
 • Urenregistratie
 • Personeelsdossier
 • Management
 • Toplevel
Ontdek booq Personeelsplanner
booq Bar/Kitchen Manager

booq Bar/Kitchen Manager is een slim managementsysteem dat werkt met touchschermen gesynchroniseerd aan je kassa. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal of de kassa invoert, komen automatisch als digitale bonnen op de schermen van de juiste partie terecht. Hier kan een medewerkers ze eenvoudig met één tik starten of afronden.

 • Rust op de werkvloer
 • Processen stroomlijnen
 • Kleurcodering per wijk en tijdsaanduidingen per tafel
 • Bonnen samenvoegen/prioriteren
 • Efficiënter, papierloos werken
Ontdek booq Bar/Kitchen Manager
booq Tafelreservering

booq Tafelreservering is het snelste en betrouwbaarste reserveringssysteem voor horecagelegenheden. In één oogopslag zien welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Ook gasten in- en uitchecken, wachtlijsten en walk-ins beheren was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien werkt booq Tafelreservering ook offline, dus kun je altijd door blijven werken. Gegarandeerd de beste reserveerervaring voor je gasten én je medewerkers!

 • Beheer tafelreserveringen, gasteninformatie, wachtlijsten en walk-ins in één app
 • Overal ter wereld je reserveringsdata binnen handbereik
 • Automatische synchronisatie tussen al je iOS-devices
 • Online beschikbaarheid automatisch bijgehouden
 • Reserveringen ontvangen via website en Facebook
 • E-mailen en sms’en in je eigen opmaak en concepttekst
Ontdek booq Tafelreservering
booq Online

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Daarom ontwikkelden wij de online oplossingen van booq: een uitstekend contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer webshops, websites en bestelzuilen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden!

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Ruim 70 beschikbare modules
 • Flexibel (responsive) en efficiënt
 • Optionele kassakoppeling
 • Design/video/fotografie & website-optimalisatie
Ontdek booq Online
Ticketing

booq Ticketing is zóveel meer dan alleen ‘simpele kaartverkoop’. Het geeft je de vrijheid om het hele proces van A tot Z, bij de kassa én online, zelf in te regelen, in je eigen stijl en met enkel tickets en abonnementen die aan jouw eisen voldoen. Ínclusief verleidelijke aanbiedingen zoals een lunch of souvenir. Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig!

 • Zelf e-tickets, vouchers en arrangementen inrichten
 • Eigen ticketshop integreerbaar in mobiele, website of Facebookpagina's
 • Tourniquetsturing op basis van pasjes of digitaal ticket
Ontdek Ticketing
Cashless & contactloos betalen

Betaalterminals oftewel pinapparaten zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling van de transactie. Zeker contactloos betalen is de toekomst voor elke moderne ondernemer: een hogere transactiesnelheid, minder kosten én extra veilig! Eijsink levert onder meer stand-alone, mobiele en geïntegreerde betaalterminals op basis van jouw wensen.

 • Pin vs. contant bespaart al snel 5 cent per transactie
 • Minder handling contant geld
 • Contactloos betalen is nóg sneller dan pinnen: bijna 10 seconden!
Ontdek Cashless & contactloos betalen

Jouw theater of poppodium

Als je een smart device bij je hebt, kun je feitelijk altijd en overal online aankopen doen. Als ondernemer wil je je klanten hierbij natuurlijk zoveel mogelijk ontzorgen, zodat ze op jouw website hun kaarten eenvoudig kunnen bestellen en betalen. En als je klanten online hun kaarten kunnen kopen of reserveren op datum, kun je daar ook nog mooie arrangementen aan koppelen: korting op een diner in de buurt, bijvoorbeeld. Een andere mogelijkheid is je gasten tijdens de voorstelling via een QR-code drankjes en hapjes laten bestellen en betalen, zodat het daarna zonder andere gasten te storen uitgeserveerd kan worden. Op en top service!

Thuis in elke leisure-onderneming

Van zwembad tot rondvaartboot en van klimwand tot escape room: de nadruk op de customer experience loopt als een rode draad door de leisurebranche. Net als bij Eijsink. Daarom weten we precies hoe we je kunnen ondersteunen. Misschien heb je baat bij een gebruiksvriendelijke personeelsplanner. Of ticketingsoftware met arrangementopties op maat. De wereld van de automatisering ontwikkelt zich razendsnel, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Duinrell, Wassenaar
kassa
ticketing

“Alles in één geïntegreerde oplossing. Bovendien onderneemt Eijsink als partner met ons mee. Dat geeft vertrouwen.” - Job de Wild, directeur

De Keukenhof, Lisse
kassa

"De koppeling van de kassa met ons bestelsysteem maakt WinSale een uniek systeem. Op basis van de kengetallen kunnen we onze menu's aanpassen en bestellingen doorgeven aan leveranciers." - Projectmanager Albron Steven Veenendaal

Zo gekoppeld

Voor jouw branche hebben wij diverse gespecialiseerde oplossingen; er zit sowieso iets tussen dat goed bij je past!

Branchesectoren

Onze oplossingen vind je onder andere bij:

Vakantiepark

Optimale service en gastvrijheid, van binnenkomst tot vertrek. Altijd de juiste inzet van personeel dankzij de juiste planning, geen wachtrijen door selfservice kiosken bij de snackbar én eten bestellen bij de accommodatie dankzij de bestelsite.

Musea

Je wil dat klanten terecht kunnen met hun museumjaarkaart, of misschien een lokaal abonnement.  En dat je afrekensysteem online gekochte kaarten probleemloos accepteert. Wij zorgen voor oplossingen die de totaalbeleving ondersteunen!

Dierentuinen

Ter plekke én online soepel de kaart- en abonnementen verkoop kunnen regelen. Poortjes die automatisch openen na het scannen van een ticket. Op de kassa aangesloten weegschalen voor het selfservice saladebuffet. Bij ons ontdek je altijd een passende oplossing!

Attractieparken

Online kaartjes kopen, al dan niet met korting. Toegangskaartjes die automatisch de tourniquetpoortjes aansturen. En uiteraard horecapunten met toegankelijke afrekensystemen en snelle betaalmogelijkheden. Alles wat je nodig hebt om je klanten tevreden te zien vertrekken!

Theaters

Niet alleen bij de kassa een kaartje kopen voor die gave voorstelling, maar óók online. Reserveren op datum, misschien zelfs in combinatie met een speciaal arrangement. Als ondernemer wil je je gasten zo veel mogelijk ontzorgen. Wij regelen dat.

Bioscopen

Online de juiste film reserveren en zelfs gemakkelijk op je mobiel bestellen en betalen. Je kaartjes ophalen bij een automaat met een slimme scanner. Een shop vol lekkere hapjes en drankjes. Enthousiast de filmzaal in en tevreden weer naar huis. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste automatisering!

Zwembaden

Glijbanen, golfslag, wildwaterbanen, een gezellige horecahoek: in een zwembad loopt de klantervaring als een rode draad door het geheel heen. Misschien heb je baat bij slimme personeelsplanning, of intuïtieve kasadministratiesoftware. Kies je voor Eijsink, dan kies je voor zekerheid!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!