Online Back-up

Uw kassasysteem staat vól met belangrijke gegevens. Is de back-up van die data goed geregeld? Onlangs ontving u van ons een brief met informatie over onze nieuwe dienst: Online Back-up. Voor slechts € 72,-* per jaar bent u verzekerd van de veilige opslag van uw kassa-gegevens, zodat u zich zorgeloos kunt richten op het ondernemerschap.

Eerste 6 maanden gratis

Beslist u vóór 1 augustus dat u gebruik wilt maken van de dienst Online Back-up? Dan krijgt u uw Online Back-up de eerste 6 maanden gratis! U betaalt het eerste jaar dus slechts € 36,- abonnementskosten.

Kosten

Voor de Online Back-up rekenen wij éénmalige configuratiekosten en een jaarlijks abonnement:

  • Eenmalige configuratiekosten: € 50,-
  • Jaarlijks abonnement : € 72,- (tot maximaal 3GB)*


* Op basis van standaard gebruik. Indien de grootte van de back-up consequent de 3GB overschrijdt, wordt een extra uitbreidingsmodule (tot 10GB) in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen € 72,- per jaar. Indien u reeds per maand betaalt voor de software en/of service op de kassa(s) wordt het verschuldigde bedrag maandelijks verrekend.

Op de dienst Online Back-up zijn de algemene voorwaarden van Eijsink van toepassing.

                                


Formulier

Ik geef hierbij akkoord voor het toevoegen van de ‘Online back-up’ aan mijn pakket en het incasseren van de éénmalige configuratiekosten van € 50,- en de jaarlijkse abonnementskosten van € 72,-* (Indien ik vóór 1 augustus beslis, kost het abonnement mij het eerste jaar € 36,-.)
Klik hieronder voor akkoord.

Ik wil meer informatie over Online Back-up.
Klik hieronder voor akkoord.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Unieke klantcode (brief)