Het terrasseizoen is in zicht, ondanks dat het moment van de aftrap nog onduidelijk is. De kernwoorden van het horeca terras van 2021? Flexibiliteit, comfort en beleving. Het liefst geniet de gast zo lang mogelijk - 365 dagen - van het buitenrestaurant. De ondernemer zoekt naar kansen met minimale aanpassingen en investeringen. Elk jaar is er die uitdaging: hoe zorg ik voor een maximale omzet en gastbeleving? En misschien wel: hoe maak ik mijn terras 'Top 100'-waardig? Daarom delen wij hier terras-inspiratie.

Resources
Personeel op het terras
Hoewel we enkel nog kunnen dromen van een vol, levendig terras, weegt de factor personeel in de horeca zwaarder dan ooit.
Hoe stoom je een enthousiast team klaar om vanaf de start op volle toeren te draaien en verdienen? En hoe bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit en gastbeleving?
Automatisering op je terras
Door de huidige personeelstekorten in de horeca staan veel ondernemers én hun topteams onder druk. Van de begroeting bij aankomst tot het afhandelen van de rekening: hoe bereik je samen elke dag weer dat optimale serviceniveau?
Lees onze tips en kies wat past bij jouw terras!
Digitalisering
Processen sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en marges te vergroten? Wij denken graag met je mee!