Vectron

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van slimme, gebruiksvriendelijke kassa's is Vectron een expert in elke vorm van horeca. Of het nu gaat om een restaurant in Groningen, een hotel in Vlissingen of een zorginstelling in Rotterdam: onze Vectron-oplossingen bieden altijd de optimale ondersteuning.

Benieuwd naar de mogelijkheden van andere kassasystemen? Maak ook eens kennis met booq POS.

Wat biedt Vectron jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Krachtig afrekensysteem

Uitgebreide managementrapportages, tafelplattegronden, supersnelle software met een korte leercurve: er is altijd een passende Vectron-oplossing voor jouw onderneming. Deze krachtige software is het product van jarenlange ervaring en optimalisatie. Zo ben je verzekerd van een geautomatiseerde verwerking van elke bestelling.

 • Krasvaste hardware met optie gebruik bediendensleutels/verschillende autorisaties
 • Handige tafelplattegronden nemen je onder meer dankzij de tafelkleurcodering werk uit handen
 • Zowel op de vaste kassa als in de speciale app nooit meer dan enkele tikken nodig per bestelling
#1 handheld

De Mobile Pro III is de krachtigste, slimste handterminal op de markt. Hij heeft zelfs net zo veel functionaliteiten als een vaste kassa! In combinatie met een bluetoothprinter kun je dan bijvoorbeeld al je bestellingen en betalingen ter plekke op het terras regelen. De combinatie van T9-invoer en touchregistratie maken de handheld uniek gebruiksvriendelijk.

 • Evenveel functionaliteiten als een vaste kassa
 • Alle bestellingen met één hand geregeld
 • Waterdicht, licht en ergonomisch gevormd
Cloudbased backoffice

De branche digitaliseert, en dan moet de backoffice van je afrekensysteem natuurlijk een stapje voor blijven op de wensen van je klanten. Daarom ontwikkelde Eijsink het intuïtieve VectrOnline, een volledige cloudbased backoffice die geheel in een internetbrowser draait. Zo kun je dus vanaf elke device en vanaf elke plaats je afrekensystemen beheren, zelfs via een speciale web-app op je smartphone.

 • Overal en altijd realtime inzicht in je bedrijfsvoering
 • Managementrapportages met overzichtelijke grafische visualisaties van o.a. omzet en rendement
 • Eén slim platform voor ál je data
booq Bar/Kitchen Manager

Bespaar nóg meer tijd en geld met onze Bar/Kitchen Manager, waarmee ingevoerde bestellingen direct op speciale touchschermen bij de juiste afdeling terecht komen. Daar kunnen je medewerkers met een paar tikken supersnel aangeven welke bonnen nog open staan, welke al lopen en welke gestart worden, bijvoorbeeld. En dankzij slimme kleurcoderingen voor tafels uit dezelfde wijk, kun je eenvoudig bestellingen samenvoegen en waardoor je runners efficiënter uitserveren. De Bar/Kitchen Manager valt perfect te koppelen met onze Vectron-kassa's. Rust en controle op de werkvloer!

 • In één oogopslag overzicht lopende bestellingen
 • Gemakkelijk bestellingen samenvoegen, prioriteren of aanpassen
 • Efficiënter, papierloos werken
booq Tafelreservering

booq Tafelreservering is het snelste en betrouwbaarste reserveringssysteem voor horecagelegenheden. Zonder commissie! Realtime inzicht in tafelbeschikbaarheid, reserveringen en in welke tafels bezet zijn. Je sleept eenvoudig reserveringen naar andere tafels voor een optimale bezetting. Ook gasten in- en uitchecken, wachtlijsten en walk-ins beheren was nog nooit zo simpel. Met booq Reservering regel je gegarandeerd de beste reserveerervaring voor je gasten én je medewerkers!

 • Beheer tafelreserveringen, gasteninformatie, wachtlijsten en walk-ins in één app
 • Overal ter wereld je reserveringsdata binnen handbereik
 • Automatische synchronisatie tussen al je iOS-devices
booq Personeelsplanner

Extra drukte door het mooie weer, een bedrijfsfeest, een onverwacht zieke werknemer: het maken van een sluitend personeelsrooster kan een flinke uitdaging zijn. Maar wie de booq Personeelsplanner aan Vectron koppelt, regelt de personeelsplanning voortaan in een handomdraai. De basis van de software is een drag-en-dropsysteem waarmee je medewerkers gemakkelijk naar de juiste plaatsen in het rooster sleept. Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten, toont de software direct hoe goed je huidige planning hierop aansluit!

 • Plannen aan de hand van kosten, omzet en budget
 • Medewerkers selecteren op loonkosten en contract
 • Managementdashboard met handige prestatiemeters
booq QR-bestellen

Stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Speel in op het personeelstekort in de branche of bereid je voor de anderhalve-meter-economie met booq QR-bestellen. Categoriewinnaar van de Horecava Innovation Award 2020! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.

 • Ontlast je personeel tijdens piekuren en biedt je gasten extra service
 • Geschikt voor terras, strandbedden, ijssalons, hotelkamers en meer
 • Gasten bestellen en besteden gemiddeld meer.
booq Bestelzuil

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer 'nee'. De basis voor een bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stap je er gewoon uit en bestel je bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zie je dan precies wanneer jouw bestelling voor je klaar staat.

 • Vereenvoudig en versnel het bestelproces
 • Een op maat gemaakte bestelwebsite als basis
 • Sfeerbeelden en animaties in jouw look & feel
booq Bestelsite

Toe aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gebruiken namelijk een eigen ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem) waarmee we je bestelsite precies naar wens kunnen inrichten, én realtime online verkopen/bestellingen kunt inzien!

 • Toegankelijk drag-en-drop CMS
 • Look & feel op maat voor jouw bedrijf
 • Data bestelsite en kassa altijd en overal inzichtelijk

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of Vectron bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Zorginstellingen
Bakkers
Tuincentra
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Pavarotti, Delft
kassa
bar- en keukenautomatisering
personeelsplanner

“Wij geloven in het totaalplaatje van Eijsink. Kassa’s, mobiles, barschermen en keukenschermen, maar ook de booq Personeelsplanner bijvoorbeeld waar we managementrapportages. De meest recente oplossing is de bestelkiosk in combinatie met de bestelsite voor ons to go concept.” - Eigenaar René Bogaart

Restaurant RAUW, Amersfoort
kassa

"Werken met een Eijsink-kassasysteem is als onze keuken. Vertrouwen op wat altijd al goed is geweest. Dingen die werken, al jarenlang. Daar houden wij van bij RAUW" - eigenaar en chef Maarten van der Heide

Vakantiepark TerSpegelt, Eersel
kassa
personeelsplanner
Bar- en keukenautomatisering
tafelreservering
bestelsite
bestelzuil

"We zochten naar een partij die ons kon helpen met het verhogen van het serviceniveau door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Bijv. bestellen bij een bestelzuil en dit doorsturen naar digitale keukenschermen. Bij Eijsink hadden we direct een goed gevoel, we spreken dezelfde taal." - Directeur Michel Huigevoort

Aan de Gracht, Elburg
kassa
personeelplanner

"We hebben zo'n 840 artikelen, en dan is de Mobile Pro handheld met zijn handige sneltoetsen echt een uitkomst. Ook met de booq Personeelsplanner en vingerscan zijn we erg blij. Het werkt prettig voor ons en het personeel, plus rapportages zijn geniaal. Perfect om op te sturen!" - bedrijfsleider Gerrit-Jan Vos

Orangerie Mattemburgh
kassa
bar- en keukenautomatisering

“We hebben twee grote terrassen, die plek bieden aan bijna 300 gasten. De Vectron Mobile Pro handterminals geven ons zoveel bewegingsvrijheid, echt perfect! We ervaren ook de booq Kitchen Manager als een enorme verrijking. In de keuken, bij de uitgifte, van achter de bar, overal heb je overzicht.” - eigenaar Frank van Akkeren

Stadshotel Woerden, Woerden
kassa
bar- en keukenautomatisering
personeelsplanner

“Onderhoudsvrije, stevige handterminals, meer controle in de keuken en direct de status van ons personeelscijfer in beeld: toegevoegde waarde voor ons bedrijf.” - Ed Breuren, eigenaar

Ter Marsch & Co, Rotterdam
kassa
personeelsplanner

“De software is heel eenvoudig: 5 tot 10 minuutjes uitleg en medewerkers begrijpen het! De service klopt en het werkt goed.” - Pim de Lange, eigenaar

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!