Buiten is het nieuwe binnen! Het terras heeft zijn waarde bewezen en biedt volop kansen. Het liefst geniet de gast 365 dagen per jaar van het terras dat meedraait als buitenrestaurant. Ook nu is er die uitdaging: hoe zorg ik voor een maximale omzet en gastbeleving? Zeker als je niet altijd alle medewerkers hebt die je graag zou willen. Wij weten: slimme technologische ondersteuning maakt het verschil! Net als het goed inwerken van je team, een slimme menukaart, de juiste aankleding en nog veel meer. Lees onze Tips & Inspiratie.
Tools voor een uitmuntend terras
Processen sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en meer omzet te maken? Wij denken graag met je mee!
WAT WILLEN GASTEN OP HET TERRAS anno 2022?
Ook jouw gasten kunnen niet wachten om plaats te nemen op het terras. Het bestellen van eten en drinken kan tegenwoordig natuurlijk op verschillende manieren. Maar welke manier van service verwachten gasten eigenlijk? Hoe gastvrij vinden zij bestellen bij een medewerker of via een QR-code? En, is de vorm van service bepalend voor het terras dat ze kiezen? We gingen op onderzoek uit.
Personeel op het terras
Heerlijk dat volle, levendige terras! Maar de factor personeel weegt in de horeca zwaarder dan ooit.
Hoe stoom je een enthousiast team klaar om vanaf de start op volle toeren te draaien en verdienen? En hoe bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit en gastbeleving?
Praktische rekenvoorbeelden
Als horecaondernemer wil je natuurlijk het maximale uit je terras halen en zoveel mogelijk verdienen. Service en snelheid zijn daarbij cruciaal en dat begint eigenlijk al voordat je gast plaatsneemt.
Lees onderstaande tips en praktische rekenvoorbeelden om je serviceniveau te verhogen en te zoeken naar nieuwe omzetstromen.
Stopkracht, beleving en gastenbinding
Het terras belooft de ultieme ontmoetingsplek van 2022 te worden. Natuurlijk wil je dat jouw terras als bruisende, feel-good plek uit het straatbeeld knalt. Door een aansprekende beleving te bieden, voelen gasten zich welkom, besteden ze meer, blijven langer zitten en komen vaker terug. In dit artikel vertellen we hoe je de duur van het terrasbezoek door middel van stopkracht, beleving en gastenbinding kunt verlengen.