Proeven, beleven en netwerken op BBB Maastricht

3 oktober 2022

 

Van 10 t/m 12 oktober vindt BBB Maastricht plaats. BBB Maastricht is dé grootste horecabeurs van Zuid-Nederland voor horecaprofessionals uit ieder segment. Laat je inspireren op het Inspiratieplein, maak kennis met al het lekkers dat de natuur te bieden heeft in de Proeftuin en geniet onder andere van de BBB Kookbattles!

 

Eijsink staat voor je klaar op stand F.444

Ben je voor jouw restaurant, lunchroom, bar of hotel op zoek naar een nieuwe kassa? Wij regelen de ideale oplossing voor jouw zaak! Kom langs op onze stand en onze experts demonstreren je graag onze oplossingen, zoals booq POS, booq Tafelreservering, booq QR-bestellen of booq Bestelzuilen. Ontdek zelf hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw succes. Samen met onze partner Roltex verwelkomen we je graag op stand F.444.

 

Scannen en betalen met de zelfscankassa

Al bekend met de zelfscankassa? Jouw gasten scannen zelf artikelen met barcode of slaan artikelen zonder barcode aan op de kassa. De zelfscankassa is erg toegankelijk en vergt geen handleiding. Op de kassa zie je in één overzicht de gescande artikelen en de verwerkte kortingen. Ook zie je in één oogopslag het totaalbedrag. Via de knop 'betalen' rekenen gasten de artikelen zelfstandig af met de geïntegreerde pin.

Gratis toegangskaarten

Wil je BBB Maastricht gratis bezoeken? Neem dan contact op met je accountmanager, zodat we je een registratielink kunnen sturen waarmee je gratis een toegangskaart kunt aanvragen.

Praktische informatie

Maandag 10 oktober 11:00-18:00 uur
Dinsdag 11 oktober 11:00-18:00 uur
Woensdag 12 oktober 11:00-17:00 uur
Standnummer F.444
MECC Maastricht

We zien je daar!