Back to basic bij Diego's Burgers

22 juli 2020

‘Gewoon’ goed vlees, een vers briochebroodje en de juiste saus: Diego’s is een ode aan de hamburger. Back to basic met de Classic, maar óók unieke burgers met truffeljus en een schuim van cheddar, of yuzu-miso-mayonaise, kimchi en buikspek. Bekijk de watertandend-lekker uitziende gerechten op hun Instagram en je stapt zo de auto in richting Rotterdam. Dat kan ook bijna niet anders, met hamburgerkoning Diego Buik achter het stuur.

Volgens zijn omgeving stroomt er inmiddels ketchup door de aderen van Diego en kan hij over niets anders dan burgers praten. En hij doet daar graag bijzondere dingen mee; het Guiness Book of Records record van de duurste hamburger ter wereld staat niet voor niets op zijn naam (2050 euro!). Zijn burgerzaak Diego’s Rotterdam doet ook echt iets unieks. Vanwaar die passie voor burgers?

Het antwoord lees je in ons geschreven dat je hier kan lezen.

Diego’s werkt met booq POS en de booq Personeelsplanner van Eijsink. “We keken eigenlijk naar een ander systeem, maar booq heeft ons toch overtuigd. We zijn er blij mee, ik vind het erg makkelijk werken. Spelenderwijs kom je steeds weer nieuwe dingen tegen. En als we eens bellen met een vraag, wordt die snel beantwoord."